SE SHPEJTI DO TE DAL NE USA LIBRI ME I RI NE GJUHEN ANGLEZE NGA BESIM DERVISHI “Tomor – the Mountain of Gods”

Ne daten 8 Shtator 2022, botuesja Valbona Karanxha shkruan ne profilin e saj ne FB;
“…Se shpejti Shtepina Botuese “Helios Publishing” e rregjistruar ne shtetin e Connecticut USA, do te botoje librin me permbajtje arkeologjike:
Eastern European Archeology.
Tomor – the Mountain of Gods.
Nga Besim Dervishi (Michigan USA)…
(Helios Publishing is a Publishing House. It is a very affordable hybrid publishing company. If you are working on a project and wondering to get your manuscript published, let me know.
Currently Helios Publishing is working on an Archeology project
Eastern European Archeology: Tomor the Mountain of Gods
by Besim Dervishi….)

Libri i zotit Dervishi ka per qellim hedhjen e fakteve te reja arkeologjike ne lidhje me lashtesine e zones se Malit Tomor, hedhjen e fakteve arkeologjike se ky mal ka qene qendra e pare qytetare ne Evrope, dhe se Orakulli i vjeter i Dodones ka qene ne kete mal. Libri ka shume fakte arkeologjike, shkrime te lashta te transkriptuara, artifakte, terrakota, statuja, sfinkse e harta e foto te bashkangjitura.
Libri do te dali online nga gjigandi AMAZON si dhe do te dorzohet ne librarine e Kongresit Amerikane.

Faleminderit!

P.S
Ne foto autori i librit Besim Dervishi. Dal me imazhin e shqiponjes se Katafiqit. Imazh i risjell ne grafit nga Besnik Gojka (duke u bazuar tek imazhi i lene nga grafisti Pandi Mele)