KUSH, DHE PERSE E VRANE FALKONEN? DHE PERSE SHQIPERIA NUK LIND DOT NJE FALKONE? – Nga Besim DERVISHI

Diten e Shtune, me 23 Maj 1992, ora 17:58, ne Kapaci te Palermos, krimi i organizuar dhe mafia italiane, Cosa Nostra. Kryen nje nder atentatet me gjakatare te organizuar ndonjeher ne historin e Italise. Nje atentat qe per nga menyra e operimit, organizimit, pjesmarrjes, mjeteve logjistike dhe ushtarake te perdorura, mesazheve te qarta qe jepte, … Continue reading "KUSH, DHE PERSE E VRANE FALKONEN? DHE PERSE SHQIPERIA NUK LIND DOT NJE FALKONE? – Nga Besim DERVISHI"

Read More