KUSH I “VRAU” SINDIKATAT SHQIPTARE? DHE PSE DUHET TE VOTONI SINDIKALISTIN ELTON DEBRESHI!- BESIM DERVISHI.

Gati shtatedhjet e dy vjete me pare, mafia dhe politika vrane ne Itali sindikalistin Placido Rizoto. Rizoto ishte kryetar i sindikates se puntorve dhe fshatarve ne Korleone(qendren e mafias). Perpara se te themelonte sindikaten e puntorve, ai kishte qene partizan dhe kishte luftuar kunder Duces dhe Hitlerit deri ne Italin e Veriut, Rizoto ishte nje … Continue reading "KUSH I “VRAU” SINDIKATAT SHQIPTARE? DHE PSE DUHET TE VOTONI SINDIKALISTIN ELTON DEBRESHI!- BESIM DERVISHI."

Read More