NE ISHIM VIKTIMA TE POLITIKES! – Nga:BESIM DERVISHI.

“- I nderuar shkelqesi. Dua te mbaj nje deklarat ne emer te burgosurve te cilet po vuajne denimin sipas regjimit te ashtequajtur 41 BIS (Carcere Duro). Te lodhur dhe te instrumentalizuar nga politika italiane e cila na ka perdorur. Ne jemi të lodhur duke u shfrytëzuar, poshtërua dhe përdorur per pazare nga forcat e ndryshme … Continue reading "NE ISHIM VIKTIMA TE POLITIKES! – Nga:BESIM DERVISHI."

Read More

KRIMI I ORGANIZUAR SHQIPETAR NUK KA PARTI POLITIKE. AI ESHTE I SHPERNDAR NE DISA PARTI POLITIKE- Nga: Besim Dervishi.

Situata I ngjane viteve 50- 60 kur Mafia u nda ne dy grupe, Nje grup ai me klasiku I udhehequr nga Dr. Navarra mbeshteste financiarishte por edhe forcerishte Partine Demokristiane ne zgjedhje, kurse grupi me I ri I perfaqsuar nga Luciano Lico filloj te mbeshteste Partine Liberale. Qellimi final I kesaj perplasje nuk ishte vetem … Continue reading "KRIMI I ORGANIZUAR SHQIPETAR NUK KA PARTI POLITIKE. AI ESHTE I SHPERNDAR NE DISA PARTI POLITIKE- Nga: Besim Dervishi."

Read More