21 PRILL 1921- 25 PRILL 2021. NJEQIND VJETE ZGJEDHJE “DEMOKRATIKE” NE SHQIPERI” – BESIM DERVISHI (Dy Editoriale)

21 PRILL 1921- 25 PRILL 2021. NJEQIND VJETE ZGJEDHJE “DEMOKRATIKE” NE SHQIPERI” – BESIM DERVISHI Me 21 Prill 1921 mbushen plot 100 vjete nga zgjedhjet e para pluraliste ne historine e Shqiperise qe per cudi perkojne “rastesishte” me zgjedhjet parlamentare te ketij viti ne Shqiperi. Zgjedhjet e vitit 1921 filluan ne fund te Marsit dhe … Continue reading "21 PRILL 1921- 25 PRILL 2021. NJEQIND VJETE ZGJEDHJE “DEMOKRATIKE” NE SHQIPERI” – BESIM DERVISHI (Dy Editoriale)"

Read More