MOS HARRO! – BESIM DERVISHI( POEZI)

Harroje Shqiperine, me tha dikush sot ne rruge. Harroje te kaluaren tende, ketu ne emigracion. Harro grurin kur piqej ne kalli plot buke. Harrese qe si akrepi vehten me thumb helmon. Harro fshatin dhe sokakun ku luaje dikur. Harro malin ku folen kishte “Larashi- Shqiponje”. Harro shkollen ‘Refat Keli” ku gjithmone qendronte nje flamur. Harro … Continue reading "MOS HARRO! – BESIM DERVISHI( POEZI)"

Read More