PESHTANI, FSHATI I PRINCERVE TE MYZEQESE – Nga: Besim Dervishi

Peshtani

Disa here jam matur te shkruaj per fshatin tim te lindjes, dhe perseri disa here kam hequr dore. Jo se “trembesha”, por dicka brenda meje me thoshte se, nese do e besh kete gje edhe ti do t’iu bashkohesh armates se madhe te atyre qe kohet e fundit po shkruajne me te madhe per fshatin … Continue reading "PESHTANI, FSHATI I PRINCERVE TE MYZEQESE – Nga: Besim Dervishi"

Read More